Információk

Hogyan működik az élő-online oktatás?

Az online marketing tanfolyamok tematikája úgy lett megalkotva, hogy élő-online tanórák formájában elsajátíthatóak legyenek. Az élő-online tanórák mellett kidolgozott otthoni felkészülést támogató gyakrolati anyagokat kapnak a hallgatók, amelyeket élőben-online a tanárokkal egyeztetni tudnak. Ezek miatt az online marketing képzések önállóan elsajátítandó része rugalmas időbeosztásban lehetséges, ahogy a hallgatónak megfelel saját időbeosztásához igazodva. A tanórákat videóra vesszük és minden tanórát vissza tudnak nézni a hallgatók, így biztosított, hogy az online marketing képzések során semmilyen tananyagról nem maradsz le, még akkor sem, ha egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni. A megengedett hiányzás a képzési órák max. 30%-a, így ezt átlépni nem lehet. Az élő-online képzések egy jól ismert online meeting platformon történnek, melyet az Intézmény biztosít, így ennek használata a hallgatóknak ingyenes.

Mire lesz szükséged, hogy részt tudj venni az élő-online órákon?

Szükséged lesz egy számítógépre és internetkapcsolatra, valamint az általunk használt online meeting platform telepítésére a számítógépedre. Webkamerára akkor van csak szükséged, ha szeretnéd, hogy az oktató illetve a többi résztvevő lásson, ez nem kötelező!

A képzés kezdete előtt minden résztevő kap egy lépésről-lépésre segédletet a csatlakozáshoz, amely egyébként 2 percnél többet biztosan nem vesz igénybe. A képzés kezdőalkalma előtt tartunk egy próbát előző nap, hogy megbizonyosodjunk, mindenkinél rendben van-e minden. Közben online és telefonon is elérhetőek vagyunk, mindenkinek segíteni fogunk!

Minden képzési időpont előtt a hallgatók kapnak egy meghívót az élő-online oktatásra e-mailben.

Az oktatáshoz csatlakozás után előben látod majd az oktatót, illetve annak a képernyőjét és élőben hallgatod az oktatást. A képzés interaktív, így bármikor kérdezhetsz az oktatótól, sőt kérjük, hogy vegyetek részt bátran aktívan az órákon.

Hogyan kapod meg a szükséges tananyagokat, videókat?

A tananyagokat is e-mailben kapjátok meg az élő-online oktatás haladási tempója szerint, valamint folyamatos hozzáférést biztosítunk a tanórák felvett videóanyagaihoz is az adott képzési napot követő 1-2 napon belül.