Google Analytics
GA4 tanfolyam

36 000 Ft

|

8 * 45 perc

Legkorábbi indulás: 2024.08.12.-től (Hétfő, Szerda 9:00-12:15)
ÉLŐ-ONLINE
Jelentkezem

Infók a Google Analytics GA4 Tanfolyamról

Képzés neve: Google Analytics GA4 tanfolyam

Megszerezhető képesítés: Google Analytics tanfolyam sikeres elvégzéséről Felnőttképzési tanfolyami tanúsítvány

Képzés módja: Élő-Online interaktív, visszanézhető tanórák pótlási lehetőséggel

Képzés felépítése: Gyakorlatorientált tanórák, szorgalmi feladatok és konzultációs lehetőség

Képzés időtartama: 8 * 45 perces tanórák, közbeiktatott szünetekkel

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000059

Előképzettségi feltétel: Nincs! Kezdőknek és már aktív felhasználóknak egyaránt ajánlott

 


 

Mire leszel képes a Google Analytics GA4 tanfolyam elvégzése után?

Ha elvégzed nálunk a Google Analytics GA4 tanfolyamot, akkor képes leszel Önállóan a digitális marketing teljesítményed értelmezésére és értékelésére a Google Analytics felületén. Megismered mint analitikai eszközt, hogy mit tud és mire érdemes használni. A mért adatokat önmagukban-, a tevékenységed vonatkozásában- és az átlag és elvárható jó értékek összehasonlításában- tudod megítélni és azokat más tevékenységeknél tudod hasznosítani. Részletesen mérheted csatornára és egyes aktivitásra is külön a teljesítményedet.

Ugrás a Google Analytics GA4 Tanfolyam tematikához


 

Hogyan működik az élő-online Google Analytics GA4 képzés?

ugrok a következő infóra
A Google Analytics GA4 tanfolyam tematikája úgy lett megalkotva, hogy élő-online tanórák formájában elsajátítható legyen. Az élő-online tanórák mellett kidolgozott otthoni felkészülést támogató gyakrolati anyagokat kapnak a hallgatók, amelyeket élőben-online a tanárokkal egyeztetni tudnak. Ezek miatt a Google Analytics GA4 képzés önállóan elsajátítandó része rugalmas időbeosztásban lehetséges, ahogy a hallgatónak megfelel saját időbeosztásához igazodva. A tanórákat videóra vesszük és minden tanórát vissza tudnak nézni a hallgatók, így biztosított, hogy a Google Analytics GA4 képzés során semmilyen tananyagról nem maradsz le, még akkor sem, ha egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni. A megengedett hiányzás a képzési órák max. 30%-a, így ezt átlépni nem lehet. További infó az Élő-Online oktatásról.

 

Meddig lehet jelentkezni és becsatlakozni a Google Analytics GA4 tanfolyamra?

ugrok a következő infóra

Google Analytics GA4 tanfolyamra a meghirdetett kezdést megelőző munkanap végéig tudsz jelentkezni. A képzés megkezdésének a feltétele a felnőttképzési szerződés elkészítése, valamint a választott és rendelkezésre álló fizetési ütem befizetésének a teljesítése.
A már elindult Google Analytics GA4 tanfolyam esetén is van lehetőség a becsatlakozásra legkésőbb az első alkalmat követően. Természetesen a csoport korábbi felvételeihez megkapod a hozzáférést és az oktató külön figyelmet fordít a felzárkóztatásodra.

 

Milyen vizsga van a Google Analytics GA4 tanfolyamot követően?

ugrok a következő infóra

A Google Analytics GA4 tanfolyam befejezését követően online kitölthető teszt segítségével ellenőrizzük a tudásod. Az vizsgát a Google Analytics GA4 képzést követően, szabadon az általad választott időben a képzést követő 1 hónapban végezheted el. 

 

Milyen igazolást kapsz a Google Analytics GA4 tanfolyam elvégzéséről?

A Google Analytics GA4 tanfolyam sikeres elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből névre szóló Tanúsítványt állítunk ki a részedre. 

Jelentkezem


 

Mit fogsz tanulni a Google Analytics GA4 tanfolyamon?

 

  • Google Analytics mint eszköz

Miért legyen analitikánk és mire használjuk? Az ingyenes Google Analytics platform megismerése a működési elveivel és mérhető elemekkel együtt. Passzív mérés és az adatok aktív felhasználására vonatkozó egyéb lehetőségek, más platformokkal történő összekötéssel. A felhasználó adatok és videlkedések mérésére vonatkozó alapelvek és korlátok. Mérési evolúció és változások.

  • Google Analytics GA4 fiók létrehozás és annak alapbeállításai

Megismerjük a fiók létrehozását és az alapbeállítások lehetőségét és fontosságát. Megismered a működéshez szükséges mérőkód elhelyezésének (több módon és eszközön keresztül is) lehetőségeit és annak ellenőrzését. Létre tudsz majd hozni egy új analitika fiókot és megismered annak beállításait. A jogosultságok és tulajdoni szerep fontosságára is külön kitérünk. Megtanulod más fiókok és felületekkel történő összekapcsolások jelentőségét.

  • Metrikák és mérések

Megismerjük egy előre beállított és jól konfigurált Google Analytics GA4 fiók méréseit, így a gyakorlatban is láthatod majd az adatok értelmezésének folyamatát, valamint az adott weboldal piaci átlagokhoz hasonlítását. Meg tudod majd, hogy hol tájékozódhatunk, vizsgázhatunk, aktiválhatjuk az adatokkal feltöltött élő Analytics fiókot a tanuláshoz. Mely értékek mit jelentenek és hol számítanak? Hozzunk létre további beállításokat és méréseket, alkalmazzunk több szegmenst, közönséget, eseményt és célokat. Hogyan oszthatjuk meg, hogyan hozhatjuk létre a jelentéseinket, mikor mit érdemes nézni?


 

Kedvezményeink a Google Analytics GA4 tanfolyam árából

Kismamáknak 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatával történik)

Munkanélkülieknek 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a munkaügyi központ igazolásával történik)

 

Válassz a következő Google Analytics GA4 tanfolyam időpontok közül

Válaszd ki a neked megfelelő kezdési időpontot!

2024.08.12.

ÉLŐ-ONLINE

8 * 45 perc

Hétfő, Szerda 9:00-12:15

Teljes ár: 36 000 Ft