Digitális marketing
tanfolyam

148 000 Ft

|

74 000 Ft / hó

|

2 hónap

Legkorábbi indulás: 2023.09.23.-től (Szombat 9:00-16:00-ig)

ÉLŐ-ONLINE

Jelentkezem

Infók a Digitális Marketing Tanfolyamról

Megszerezhető képesítés: Digitális marketinges

Szakmakód: -

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000059

Iskolai előképzettség: -

Diákhitel: nem igényelhető

Részvétel: a csoport indulását követően is be lehet csatlakozni, az órákról készült felvételek elérhetőek

 

Mire leszel képes a Digitális marketing tanfolyam elvégzése után?

 

A digitális marketing tanfolyam elvégzésével teljesen megértheted és irányíthatod az online marketing tevékenységed akár kiszervezted, akár Te magad fogod innentől végezni. Érteni fogod a fogalmakat, a felhasználói trendeket és az online marketing platformok működését. Magabiztosan dolgozol majd a Google és a Social média (Facebook, Instagram, TikTok) felületein. Érteni fogod a mérőszámokat és azok fontosságát, rendelkezel majd támpontokkal hogy azokat megfelelően értékeld. Legyél te a saját marketingesed, hiszen Te a saját szakterületed is jól ismered és ez tökéletes párosítás. 
Gyakorlati feladatokkal valósul meg a képzés és ezek segítségével ellenőrizheted a tudásod, lehetőséged van kérdezni és konzultálni. A Digitális marketing képzés során egy általad választott valós, vagy fiktív projekten kidolgozhatod a képzés minden elemét.
Amennyiben ezen túl is szükséged van segítségre, mi nem engedjük el a kezed a képzést követően. Keresd további konzultációs, vagy szakértői szolgáltatásainkat.Tanáraink már sok digitál marketing szakértőt képeztek a munkaerőpiacra.

Hogyan működik az élő-online Digitális marketing képzés?


A Digitális marketing tanfolyam tematikája úgy lett megalkotva, hogy élő-online tanórák formájában elsajátítható legyen. Az élő-online tanórák mellett kidolgozott otthoni felkészülést támogató gyakrolati anyagokat kapnak a hallgatók, amelyeket élőben-online a tanárokkal egyeztetni tudnak. Ezek miatt a Digitális marketing képzés önállóan elsajátítandó része rugalmas időbeosztásban lehetséges, ahogy a hallgatónak megfelel saját időbeosztásához igazodva. A tanórákat videóra vesszük és minden tanórát vissza tudnak nézni a hallgatók, így biztosított, hogy a Digitális marketing képzés során semmilyen tananyagról nem maradsz le, még akkor sem, ha egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni. A megengedett hiányzás a képzési órák max. 30%-a, így ezt átlépni nem lehet.


A Digitális marketing tanfolyam tantárgyai:

 

  • Digitális marketing alapok

A tanegység célja, hogy a hallgatók megismerjék az alapvető marketing (offline) és digitális marketing (online) alapfogalmakat és különbségeket, a digitális marketing fejlődését, a felhasználói viselkedés és az alkalmazott eszközök fejlődését. Megismerjék a fogalmakat és trendeket, digitális marketing stratégiákat, tájékozódási pontokat. 

  • Weboldalak marketing elemzése

A tanegység segítségével a hallgatók magabiztosan képesek meghatározni egy weboldal célját és a felépítését. Meghatározni a kommunikációt, valamint ezen szempontok alapján egy meglévő weboldalt felülvizsgálni és fejleszteni. A cél egy olyan weboldal “megfogalmazása”, amely segítségével a jól meghatározott célközönség könnyen teljesíti az üzleti céljainkat, azaz konvertál.

  • SEO - Keresőoptimalizálás

Ez az egyik egyik leghatékonyabb és gazdaságos módja a jó minőségű látogató generálására. Itt megtanuljuk az oldal mely részei és milyen mértékben befolyásolják a weboldalunk pozícióját a Google találati listájában. Mit tudunk mi magunk is megtenni az oldal látható tartalmával, technikai beállításával és oldalon kívüli aktivitással, hogy előre kerüljünk. A tantárgy hozzásegíti a hallgatókat ahhoz, hogy  meg tudják ítélni egy weboldalról, hogy az mennyire értékes és milyen mértékben felel meg a Google indexelési elveknek. Eszközökkel és leírásokkal rendelkeznek majd az oldalak felülvizsgálatához és tudással annak előrébb juttatásához. 

  • Search Console és Google Cégem

Miért érdemes az ingyenes Search Console-t alkalmazni és hogyan használjuk? Egy weboldal változását lekövetve meg tudjuk határozni, hogy mely aloldalaink legyenek “soron kívül” indexelve, melyek legyenek a találatok közül eltávolítva. Megtudhatjuk, hogy milyen keresési kifejezésekre hogyan teljesít a weboldalunk. Ezek az információk egyszerűen és ingyen elérhetők a számukra. 
Megismerjük a Google Cégem szintén ingyenes lehetőségét. Itt tudjuk beállítani, hogy szerepeljünk a Google Térképen, lehessen véleményezni vállalkozásunkat, ajánlatokat tudjunk megjeleníteni a felhasználüknak Google keresés közben.

  • Weboldalak eredményeinek mérése - Google Analytics

A Google Analytics segítségével a hallgatók képesek lesznek saját Google Analytics fiók beállítására (az aktuálisan még futó GA3 és a legújabb GA4 mérési standard használatával is), weboldaluk és tevékenységüktől függően a mérési stratégiát megalkotni, a fontosabb metrikákat megtalálni és értelmezni és mindezek segítségével a teljes digitális markating aktivitásukat javítani. Az itt található adatokat hatékonyan alkalmazni és más felületek részére átadni.

  • Google Ads (régi nevén Google AdWords) - Fizetett hirdetések a Google rendszerében

Ebben a tanegységben a megismerjük a Google Ads felületet és mint eszközt, átfogó képet kahatunk arról, hogy alkalmazzuk-e és hogyan. Megtanuljuk azokat az alapelveket, melyek befolyásolják a hirdetéseink teljesítményét. Megismerjük a hirdtési lehetőségeket és hirdetési stratégiákat. A hallgató a tantárgy elsajátítását követően létre tud hozni fiókot  Google Ads felületen, az alapvető beállításokkal együtt. Érteni és értelmezni tudja majd a hirdetési tevékenységet, így hatékonyan meg tudja tervezni azt. Képes lesz Önállóan, szakszerűen és hatékonyan kampányokat létrehozni. Azok részletes teljesítménymutatóit megjeleníteni és azok alapján meghatározni a pontos lépéseket a hatékonyság növeléséhez. Megfelelő ismeretekkel rendelkezik majd ahhoz, hogy a kampányüzemeltetés milyen ritmusban és milyen munkát igényel. Teljes kontrollal renelkezik majd a hirdetési kiadásai és eredményei felett.

  • Social Marketing - marketing a közösségi felületeken

A Social marketing tantárgy megismerteti a hallgatókkal a közösségi felületeken való megjelenési és hirdetési lehetőségeket. Betekintést nyernek a hatékony Facebook és Instagram hidetések létrehozásába és költségtervezésébe. Gyakorlatot szereznek a YouTube organikus és fizetett megjelenési lehetőségeibe, valamint a méltán híres és jövőbe tekintő TikTok felület működésébe és annak marketing lehetőségeibe. A hallgatók megismerik az Influencer marketing fogalmát és annak marketing vonatkozásait. A tanegység elvégézése után magabiztosan tudnak majd létrehozni komplex Facebook-, Instagram-, és YouTube kampányokat.

 

Kedvezményeink a Digitális Marketing Tanfolyamunkra

Kismamáknak 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatával történik)

Munkanélkülieknek 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a munkaügyi központ igazolásával történik)

 

INDULÓ DIGITÁLIS MARKETING TANFOLYAM KÉPZÉSEK

Válaszd ki a neked megfelelő kezdési időpontot!

2023.09.23.

ÉLŐ-ONLINE

2 hónap

Szombat 9:00-16:00-ig

148 000 Ft


74 000 Ft.-/hó