Digitális marketing
tanfolyam

Ft

|

Legkorábbi indulás: 1970.01.01.-től ()
Jelentkezem

Infók a Digitális Marketing Tanfolyamról

Képzés neve: Digitális Marketing Tanfolyam

Megszerezhető képesítés: Digitális Marketing Tanfolyam sikeres elvégzéséről Felnőttképzési tanfolyami tanúsítvány

Képzés módja: Élő-Online interaktív, visszanézhető tanórák pótlási lehetőséggel

Képzés felépítése: Gyakorlatorientált tanórák, szorgalmi feladatok és konzultációs lehetőség

Képzés időtartama: 56 * 45 perces tanórák, közbeiktatott szünetekkel

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000059

Előképzettségi feltétel: Nincs! Kezdőknek és már aktív felhasználóknak egyaránt ajánlott

Részvétel: a csoport indulását követően is be lehet csatlakozni, az órákról készült felvételek elérhetőek

 


 

Mit tartalmaz a Digitális Marketing Tanfolyam?

A Digitális Marketing Tanfolyamon megismered az online marketing fogalmát, az online és offline tevékenységek kapcsolatát és jellemzőit, valamint az online marketing előnyeit és használatát részleteiben. 

Az alap elméleti ismereteken túl a Digitális Marketing Tanfolyamon bemutatjuk a felhasználók viselkedését, hogyan tervezünk legjellemzőbb vásárlót (Buyer Persona) és a weboldal forgalmát, hol tájékozódhatsz a felhasználói szokásokról. Foglalkozunk a weboldalak kialakításáról és céljairól, a webergonómiai követelményekről és ezt gyakorolni is fogjuk az Online Marketing képzésen. A SEO modulon az organikus forgalomról és a keresőoptimalizálásról is pontos képet kapsz és megtanulhatod hogyan érd el a kívánt organikus pozíciót a Google kereső találati oldalán. Az online marketing világában minden platform adatvezérelt, ezért fontos hogy megismerd a Google Analytics modul alkalmával a GA4 beállítását, mérési lehetőségeit és az eredmények értelmezését. Fontos a Google Ads ismerete mivel a legtöbbet használt keresőben és a tartalmak fogyasztása mellett szinte minden felhasználó elérhető. A hirdetési költségkeret mellett ugyanannyira fontos a szakértői tudás is a sikeres hirdetésekhez, amit 16 órában mutatunk meg neked. Az Ads minden vállalkozás részére hasznos, csak megfelelően kell használni. Megmutatjuk a Meta (Facebook és Instagram) platformok organikus és fizetett aktivitását, hogyan állítsd be és használt a felületet, valamit más fontos Social platformokat is. 

A Digitális Marketing Tanfolyam Élő-Online órái alatt, vagy azt követően is kérdezhetsz, valamint a gyakorló feladatokkal ellenőrizhetjük a tudásod.

 

Az 56 órás Digitális Marketing Tanfolyam és a képzési moduljai

ugrok a következő infóra

Az átfogó tudást nyújtó Digitális Marketing Tanfolyam képzési modulokból épül fel, melyek többségét külön-külön is elvégezheted. A képzési modulok: SEO TanfolyamGoogle Analytics GA4 Tanfolyam, Google Ads Tanfolyam önállóan használható teljes tudást biztosítanak. A teljes Online Marketing Tanfolyamon különböző online marketing területek összefüggéseit és összhatását is megismerheted.

Amennyiben szeretnél egy komplex tudást az online marketing működéséről és kihasználni a területek egymást befolyásoló hatását, akkor javasoljuk hogy válaszd a Digitális Marketing Tanfolyamot

 

 Mire leszel képes a Digitális Marketing Tanfolyam elvégzése után?

ugrok a következő infóra

A Digitális Marketing Tanfolyam elvégzésével tökéletesen érteni fogod az online marketing fogalmát és jellemzőit, azok összefüggéseit és használati módjait. Átfogó ismeretekkel fogsz rendelkezni, ami segít neked bármilyen kapcsolatban is van a munkád az online marketing eredményeivel.

Digitális Marketing Tanfolyam segít eligazodni az online marketing világában és magas szinten, Önállóan alkalmazni a rendelkezésre álló platformokat, ellenőrizni azok teljesítményét.

Elérhető Online Marketing kompetenciák röviden

Képes leszel megtervezni az online marketing költséged és az elérhető felhasználók számát, ezáltal meghatározhatod az online marketing aktivitásod a különböző platformok használatával. Hatékonyan célozhatsz és kommunikálhatsz a potenciális ügyfeleidnek. A weboldalad webergonómiai elemzése és fejlesztése segítségével növelheted az oldaladra érkező forgalom elköteleződését és a konverziós (célteljesülési) arányt.  Képes leszel a SEO (keresőoptimalizálás) alkalmazásával kedvezőbb organikus pozícióra juttatni az oldalad és egyre nagyobb forgalmat elérni a Google keresési találok által. Az Analytics GA4 ismerete segítségedre lesz a terv és a valóság összehasonlításában, a különböző tevékenységek kiértékelésében és a hibakeresésében. Az Ads felület magas szintű ismerete segítségével hirdetéseket indíthatsz, kezelhetsz, vagy mások munkáját ellenőrizheted. A Social platformokon mind az organikus, mind a fizetett jelenléted önállóan el tudod végezni.

 

Kinek ajánljuk az Online Marketing Képzést?

Minkenléppen hasznos a számodra a Digitális Marketing Tanfolyam amennyiben a munkád kapcsolódik az online  jelenléthez. Amennyiben csak egy terület szakértője szeretnél lenni, vagy felügyelni szeretnéd az online aktivitásod akkor is érdemes a teljes Digitális Marketing Tanfolyamot választani. Amennyiben full service online marketing szolgáltatást szeretnél kínálni, szerintünk elengedhetetlen egy átfogó Digitális Marketing Tanfolyam, hiszen mi magunk is dolgozunk a partnereinkkel.

Lehetsz pályakezdő, programozó, marketinges, és kiemelten értékes lehet ez a képzés számodra, ha Te magad a cég vezetője, tulajdonosa vagy. Ez a tudás biztosan a hasznodra válik! 

Jelentkezem

Ugrás a Digitális Marketing Tanfolyam tematikához


 

Milyen előképzettség szükséges a Digitális Marketing Tanfolyamhoz?

ugrok a következő infóra

A komplex 56 órás Digitális Marketing Tanfolyamot úgy alkottuk ki, hogy az elméleti és gyakorlati lépéseket az alapoktól átvesszük. A képzés sikeres elvégzéséhez nem szükséges semmilyen speciális ismeret, vagy tapasztalat, lehetsz akár pályakezdő is, de már aktív marketingesként is biztosan hasznos lesz számodra. Digitális Marketing Tanfolyam nem igényel semmilyen előképzettséget, mi mindent elmagyarázunk és megmutatunk az első lépésektől az önálló munkáig. 

 

Hogyan működik az élő-online Digitális Marketing Tanfolyam?

ugrok a következő infóra

A Digitális Marketing Tanfolyam tematikája úgy lett megalkotva, hogy élő-online tanórák formájában mindenki számára tudást szinttől függetlenül elsajátítható legyen. Semmilyen anyagról nem maradsz le, még akkor sem, ha egy-egy órán nem tudsz részt venni. A Digitális Marketing Tanfolyam tanóráiról készült videókat vissza tudod nézni a későbbiekben is így a pótlás is könnyen lehetséges. Semmilyen speciális eszközre, előfizetésre nincs szükséged a képzést a Zoom felületén tartjuk, mely kezeléséhez segítséget nyújtunk.

A Digitális Marketing Tanfolyamot rugalmas időbeosztásban végezheted el, tanulj a Te saját időbeosztásodhoz igazodva.

Az Élő-Online tanórák mellett a Digitális Marketing Tanfolyamon bármikor felteheted a kérdésed, gyakorlati szorgalmi feladatokat adunk, amire az oktató válaszol. Valamint a Google Classroom-ban is lehet kérdezni az oktatótól, amely a képzést követően is még 1-2 hónapig elérhető a hallgatóknak.

 

További infó az Élő-Online oktatásról.

 

Meddig lehet jelentkezni és becsatlakozni a Digitális Marketing Tanfolyamra?

ugrok a következő infóra

Digitális Marketing Tanfolyamra a meghirdetett kezdést megelőző munkanap végéig tudsz jelentkezni. A képzés megkezdésének a feltétele a felnőttképzési szerződés elkészítése, valamint a választott és rendelkezésre álló fizetési ütem befizetésének a teljesítése. A már elindult Digitális Marketing Tanfolyam esetén is van lehetőség a becsatlakozásra legkésőbb az első 4 alkalmat követően. Természetesen a csoport korábbi felvételeihez megkapod a hozzáférést és az oktató külön figyelmet fordít a felzárkóztatásodra.

 

Milyen vizsga van a Digitális Marketing Tanfolyamot követően?

A Digitális Marketing Tanfolyam befejezését követően online kitölthető feleletválasztós teszt segítségével ellenőrizzük a tudásod. Az vizsgát a Digitális Marketing képzést követően, szabadon az általad választott időben a képzést követő 1 hónapban végezheted el. 

 

Milyen igazolást kapsz a Digitális Marketing Tanfolyam elvégzéséről?

A Digitális Marketing Tanfolyam sikeres elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből névre szóló Tanúsítványt állítunk ki a részedre. 

Jelentkezem


 

A Digitális Marketing Tanfolyam tantárgyai:

  • Digitális marketing alapok

A tanegység célja, hogy a hallgatók megismerjék az alapvető marketing (offline) és digitális marketing (online) alapfogalmakat és különbségeket, a digitális marketing fejlődését, a felhasználói viselkedés és az alkalmazott eszközök fejlődését. Megismerjék a fogalmakat és trendeket, digitális marketing stratégiákat, tájékozódási pontokat. 

  • Weboldalak marketing elemzése

A tanegység segítségével a hallgatók magabiztosan képesek meghatározni egy weboldal célját és a felépítését. Meghatározni a kommunikációt, valamint ezen szempontok alapján egy meglévő weboldalt felülvizsgálni és fejleszteni. A cél egy olyan weboldal “megfogalmazása”, amely segítségével a jól meghatározott célközönség könnyen teljesíti az üzleti céljainkat, azaz konvertál.

  • SEO - Keresőoptimalizálás

Ez az egyik egyik leghatékonyabb és gazdaságos módja a jó minőségű látogató generálására. Itt megtanuljuk az oldal mely részei és milyen mértékben befolyásolják a weboldalunk pozícióját a Google találati listájában. Mit tudunk mi magunk is megtenni az oldal látható tartalmával, technikai beállításával és oldalon kívüli aktivitással, hogy előre kerüljünk. A tantárgy hozzásegíti a hallgatókat ahhoz, hogy  meg tudják ítélni egy weboldalról, hogy az mennyire értékes és milyen mértékben felel meg a Google indexelési elveknek. Eszközökkel és leírásokkal rendelkeznek majd az oldalak felülvizsgálatához és tudással annak előrébb juttatásához. 

  • Search Console és Google Cégem

Miért érdemes az ingyenes Search Console-t alkalmazni és hogyan használjuk? Egy weboldal változását lekövetve meg tudjuk határozni, hogy mely aloldalaink legyenek “soron kívül” indexelve, melyek legyenek a találatok közül eltávolítva. Megtudhatjuk, hogy milyen keresési kifejezésekre hogyan teljesít a weboldalunk. Ezek az információk egyszerűen és ingyen elérhetők a számukra. 
Megismerjük a Google Cégem szintén ingyenes lehetőségét. Itt tudjuk beállítani, hogy szerepeljünk a Google Térképen, lehessen véleményezni vállalkozásunkat, ajánlatokat tudjunk megjeleníteni a felhasználüknak Google keresés közben.

  • Weboldalak eredményeinek mérése - Google Analytics

A Google Analytics segítségével a hallgatók képesek lesznek saját Google Analytics fiók beállítására (az aktuálisan még futó GA3 és a legújabb GA4 mérési standard használatával is), weboldaluk és tevékenységüktől függően a mérési stratégiát megalkotni, a fontosabb metrikákat megtalálni és értelmezni és mindezek segítségével a teljes digitális markating aktivitásukat javítani. Az itt található adatokat hatékonyan alkalmazni és más felületek részére átadni.

  • Google Ads (régi nevén Google AdWords) - Fizetett hirdetések a Google rendszerében

Ebben a tanegységben a megismerjük a Google Ads felületet és mint eszközt, átfogó képet kahatunk arról, hogy alkalmazzuk-e és hogyan. Megtanuljuk azokat az alapelveket, melyek befolyásolják a hirdetéseink teljesítményét. Megismerjük a hirdtési lehetőségeket és hirdetési stratégiákat. A hallgató a tantárgy elsajátítását követően létre tud hozni fiókot  Google Ads felületen, az alapvető beállításokkal együtt. Érteni és értelmezni tudja majd a hirdetési tevékenységet, így hatékonyan meg tudja tervezni azt. Képes lesz Önállóan, szakszerűen és hatékonyan kampányokat létrehozni. Azok részletes teljesítménymutatóit megjeleníteni és azok alapján meghatározni a pontos lépéseket a hatékonyság növeléséhez. Megfelelő ismeretekkel rendelkezik majd ahhoz, hogy a kampányüzemeltetés milyen ritmusban és milyen munkát igényel. Teljes kontrollal renelkezik majd a hirdetési kiadásai és eredményei felett.

  • Social Marketing - marketing a közösségi felületeken

A Social marketing tantárgy megismerteti a hallgatókkal a közösségi felületeken való megjelenési és hirdetési lehetőségeket. Betekintést nyernek a hatékony Facebook és Instagram hidetések létrehozásába és költségtervezésébe. Gyakorlatot szereznek a YouTube organikus és fizetett megjelenési lehetőségeibe, valamint a méltán híres és jövőbe tekintő TikTok felület működésébe és annak marketing lehetőségeibe. A hallgatók megismerik az Influencer marketing fogalmát és annak marketing vonatkozásait. A tanegység elvégézése után magabiztosan tudnak majd létrehozni komplex Facebook-, Instagram-, és YouTube kampányokat.


 

Kedvezményeink a Digitális Marketing Tanfolyamunkra

Kismamáknak 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatával történik)

Munkanélkülieknek 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a munkaügyi központ igazolásával történik)

 

Válassz a következő Digitális marketing tanfolyam időpontok közül

Jelenleg nincs elérhető időpontunk! Kérlek, nézz vissza később!