Google Ads
tanfolyam

72 000 Ft

|

2 hét

Legkorábbi indulás: 2023.10.14.-től (Szombat 9:00-16:00-ig)

ÉLŐ-ONLINE

Jelentkezem

Képzés neve: Google Ads tanfolyam

Szakmakód: -

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000059

Iskolai előképzettség: -

Diákhitel: nem igényelhető

 

Mire leszel képes a Google Ads tanfolyam elvégézése után?

 

A Google Ads tanfolyam elvégzése után önállóan ellenőrizheted, kezelheted és hozhatod létre Google Ads hirdetéseid minden részletében. Megismered a hirdetési felület lehetőségeit és korlátait, valamint a hirdetéshez szükséges egyéb fontos részleteket. Hol jelenhet meg a hirdetésed és az adott pozícióban mit várhatsz tőle. Hogyan érheted el a kívánt eredményt és miként kell a felületet használni folyamatában.

Hogyan működik az élő-online Google Ads képzés?


A Google Ads tanfolyam tematikája úgy lett megalkotva, hogy élő-online tanórák formájában elsajátítható legyen. Az élő-online tanórák mellett kidolgozott otthoni felkészülést támogató gyakrolati anyagokat kapnak a hallgatók, amelyeket élőben-online a tanárokkal egyeztetni tudnak. Ezek miatt a Google Ads képzés önállóan elsajátítandó része rugalmas időbeosztásban lehetséges, ahogy a hallgatónak megfelel saját időbeosztásához igazodva. A tanórákat videóra vesszük és minden tanórát vissza tudnak nézni a hallgatók, így biztosított, hogy a Google Ads képzés során semmilyen tananyagról nem maradsz le, még akkor sem, ha egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni. A megengedett hiányzás a képzési órák max. 30%-a, így ezt átlépni nem lehet.


Mit fogsz tanulni a Google Ads tanfolyamon?

 

  • Google Ads mint eszköz

Vajon a hirdetésre szánt keretösszeg önmagában elég? NEM. Ismerd meg a rendszer működésének elveit, lehetőségeit és korlátait! Milyen platformon kívüli elemek befolyásolják a hirdetésed teljesítményét és annak végső eredményét? Kiknek alkották és kinek érdemes használnia? Szinte mindenkinek hasznos a megfelelő ismeretekkel, de szinte mindenkinek más stratégiával.

  • Google Ads fiók létrehozás és annak alapbeállításai (vezetői fiók)

Hozzunk létre egy új Google Ads fiókot és vegyük át az alapbeállításokat! Kiemelten fontos a hozzáférési jog, kapcsolatartó és a fizetési profil beállítása. Mely felületekkel működhet együtt hatékonyan a Google Ads, hol kössük össze azokkal?

  • Hol és hogyan hirdethetünk?

Hirdetési lehetőségek megismerése és komplex hirdetési stratégia megalkotása. Mely hirdetési típus kinek ajánlott és mi szükséges hozzá? Egymáshoz hogyan hasonlítsuk, hogyan illesszük a hirdetési típusokat?

  • Kutassunk és Tervezzük

Milyen adatokat találunk a kampányok felépítéséhez a kezdésnél, hogyan alkalmazzuk azokat? Kulcsszókutatás és előrejelzések készítése. A kapott adatokból hogyan készítsünk kampány vázlatot és futó kampányokat?

  • Kampányok felépítése és részletei

Hogyan fogjunk hozzá és milyen lépésekből áll egy kampány létrehozása? Hogyan épül fel a kampány és hol dönthetünk helyesen a hirdetéseink egyesített kampányban, vagy külön kampányban futásáról? Állítsuk be a kampányunkat a választott stratégiának megfelelően minden részletre kiterjedően, majd indítsuk is el!

  • Kampányok folyamatos üzemeltetése és jobbá tétele

Sikeresen felépített hirdetéseim elindultak! Végeztem? NEM! Hogyan kell megfelelően üzemeltetni a kampányokat? Mikor és mit nézzünk, hogyan értelmezzük az adatokat és hogyan tehetjük jobbá a teljesítményünket? Kampány előrejelzések, kísérletek, jelentések készítése.
 

 

Kedvezményeink a Google Ads Tanfolyam árából

Kismamáknak 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatával történik)

Munkanélkülieknek 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a munkaügyi központ igazolásával történik)

INDULÓ GOOGLE ADS TANFOLYAM KÉPZÉSEK

Válaszd ki a neked megfelelő kezdési időpontot!

2023.10.14.

ÉLŐ-ONLINE

2 hét

Szombat 9:00-16:00-ig

72 000 Ft